IFØ ELECTRIC

Ifø Electric AS er en solid belysningsleverandør med et bredt spekter av all type belysning for både privat og offentlig miljø, inne så vel som ute.

 

Ifø Electric ble stiftet i 2002 og er en direkte importør fra ledende produsenter i Norden, Europa og P.R.C.  De klassiske Ifø porselensarmaturene produseres i Sverige.

 

Vi er konkurransedyktige på kvalitet, pris og levering og retter i hovedsak salget mot installatører og grossister i Norge. Som arkitekt eller privatperson er du også hjertelig velkommen til vårt 500 kvm store showroom for inspirasjon og rådgivning. Våre erfarne belysningsrådgivere hjelper deg gjerne med små og store prosjekt til både bolig og offentlig miljø.

 

Sortimentet omfatter visuelt spennende interiørbelysning av dekorativ art, samt funksjonelle armaturer innenfor effekt- og grunnbelysning. Vi har et enestående utvalg på baderoms belysning, og vårt LED sortiment er av meget høy kvalitet med tanke på lysutbytte, fargegjengivelse og levetid. På utedørsbelysning kan vi også tilby et meget godt og variert utvalg.

 

Ifø Electric AS har i dag 7 ansatte. Sammen er vi en kunnskapsrik gjeng som kan være med på å løse de fleste belysningsoppgaver.

 
Velkommen til oss!     
CMS and webdesign from Imbera
Personvern